Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Erdekspor U-17 Sanayispor'u geçemedi

Erdekspor U-17 Sanayispor

U¬-17 maçında Ocaklar Stadında oynanan karşılaşmada Sanayispor her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-¬0 galip ayrıldı.

U¬-17 maçında Ocaklar Stadında oynanan karşılaşmada Sanayispor her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-¬0 galip ayrıldı.
Ocaklar Stadındaki karşılaşmada oyuna hızlı başlayan Sanayispor, 18. dakikada Ömür’ün ayağından bulduğu golle takımını 1¬-0 öne geçirdi.
Golün ardından toparlanmaya çalışan Erdekspor, zaman zaman rakip yarı alanda top çevirse de İlk yarı Sanayispor’un 1-¬0 üstünlüğü ile kapandı.
Maçın 2. devresi her iki takımın karşılıklı aynı temposu maçın sonuna kadar sürdü. Erdekspor’da sakatlanan Hasan Can’ın yerine oyuna giren Hüseyin 65. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Sanayispor bu eksikliği iyi kullandı ve 86. dakikada geliştirdiği akında top Kaleci Hakan’ın ellerinden kurtuldu. Erdekspor defans oyuncuları boşta kalan uzaklaştıramadı son anda kale içinde topa kafayı uzatan Kaan topu filelerle buluşturken takımı Sanayispor’u 2-0 öne geçerdi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın sonunda gülen taraf 3 puanı kapan Sanayispor oldu.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı